Met meer dan 20 jaar ervaring in de stuurbekrachtiging revisie en reparatie wil Van der Heiden AT het voortouw nemen in “de volgende generatie van stuurbekrachtiging”. In de afgelopen 5 jaar is de stuurbekrachtiging op de meeste automerken in het Nederlandse wagenpark geëvolueerd.

In 2009, werden 95% van kleine tot middelgrote voertuigen geproduceerd met een elektrisch stuurbekrachtiging inrichting in de vorm van een EPS, EPAS of EHPS. Het oude hydraulische directe en indirecte stuurhuis en pomp systeem is vervangen door een modern elektrisch ondersteund systeem dat uit een van de volgende bestaat:

  • EPSElectric Power Steering oftewel elektrisch aangedreven stuurinrichting – dit is wanneer het stuurhuis rechtstreeks door een elektromotor wordt aangedreven.
  • EPASElectric Power Assisted Steering oftewel elektrisch aangedreven hulp stuurinrichting – dit is wanneer een handmatig stuurhuis wordt meegeholpen door een elektrische stuurkolom .
  • EHPSElectric Hydraulic Power Steering oftewel elektro -hydraulisch aangedreven stuurinrichting – dit is wanneer een hydraulische bekrachtiging wordt geleverd door een elektrisch aangedreven hydraulische stuurbekrachtigingspomp.
pand stuurbekrachtigingen

We hebben gewerkt , samen met onze diverse leveranciers, aan probleemoplossingen en het onderzoeken van componenten, reviseren van onderdelen en krijgen van inzicht in de systemen en hoe ze moeten werken. Als mechanische en hydraulische stuurhuis specialist zullen wij ons ook voor dit product inzetten en zorgen dat deze de betrouwbaarheid heeft die u van ons gewend bent.

We zullen een elektrische stuurkolom pas verkopen als we 100% zeker zijn dat deze naar behoren werkt en deze eerst op werking getest is. Van der Heiden AT producten hebben een garantie van 1 jaar. Wij weten dat elk product dat onze werkplaats verlaat van het hoogste niveau is en dit ook erkend wordt door het almaar groeiende klantenbestand.

Op dit moment zijn al leverbaar: Alfa Romeo Mito, Citroen C2/C3, Fiat Panda, Fiat Punto, Fiat Grande Punto, Nissan Micra K12, Opel Corsa C, Opel Corsa D, Opel Agilla, Opel Meriva, Renault Megane, Clio.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0165-550384 of via email info@stuurbekrachtigingen.nl

WhatsApp WhatsApp contact?