EPS EPAS EHPS

In de afgelopen jaren is de elektrische stuurbekrachtiging van de meeste grote Europese autofabrikanten sterk toegenomen. Tegenwoordig worden veel kleine en middelgrote voertuigen geproduceerd met elektrisch ondersteunende stuursystemen van de types EPS, EPAS en EHPS

Wat houden termen EPS, EPAS en EHPS eigenlijk in:

EPS  Electric Power Steering: oftewel Elektrisch stuurhuis Dit is als het stuurhuis rechtstreeks wordt aangedreven door een elektromotor met module.

EPAS Electric Power Assistant Steering: oftewel Elektrische stuurkolom. Dit is als het stuurhuis wordt aangedreven door de elektromotor met module in de stuurkolom.

EHPS Electric Hydraulic Power Steering: oftwel Elektrisch hydraulische stuurbekrachtiging. Dit is als de hydraulische bekrachtiging geleverd wordt door een elektrisch aangedreven stuurpomp.

Bij van der Heiden AT kunnen wij u met al deze systemen van dienst zijn. Wij hebben van EPS, EPAS en EHPS systemen de benodigde kennis in huis. Wij staan u graag te woord met al uw vragen, dus aarzel niet en bel of mail naar ons.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten of producten? Aarzel dan niet om vrijblijvend informatie of een prijsopgave aan te vragen. Wij zullen ervoor zorgen dat u binnen 24 uur een antwoord of een offerte van ons heeft gekregen.

Met Vriendelijke Groet,
Dewie Heuvelink

Vraag of aanvraag?

  Uw naam (*)

  Adres

  Postcode

  Plaats

  Tel.

  Kenteken

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  WhatsApp WhatsApp contact?