Elektrische stuurkolom

Bij de elektrische stuurkolom zit de stuurbekrachtiging verwerkt in de stuurkolom van de auto. Waar bij de hydraulische bekrachtiging de stuurbekrachtiging in het stuurhuis zelf gebouwd zit en het stuurhuis zelf direct mee helpt met sturen helpt de elektrisch bekrachtigde stuurkolom met sturen van binnenuit de auto.

Voordelen

Dit heeft als voordeel dat er meer ruimte ontstaat onder de motorkap omdat hier een eenvoudiger stuurhuis geplaatst kan worden.

Bel of mail voor de mogelijkheden

Verder is een elektrische stuurkolom een compact onderdeel geworden en hierdoor goed te plaatsen in de auto zelf waardoor deze ook goed beschermd is tegen vocht of eventuele aanrijdingen.

Van der Heiden A.T. is het adres waar u terecht kunt voor elektrische stuurkolommen. Wij staan u graag te woord met raad en advies, neem dus snel contact met ons op.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten of producten? Aarzel dan niet om vrijblijvend informatie of een prijsopgave aan te vragen. Wij zullen ervoor zorgen dat u binnen 24 uur een antwoord of een offerte van ons heeft gekregen.

Met Vriendelijke Groet,
Dewie Heuvelink

Vraag of aanvraag?

  Uw naam (*)

  Adres

  Postcode

  Plaats

  Tel.

  Kenteken

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  WhatsApp WhatsApp contact?