Elektrisch hydraulische stuurpomp

De elektrisch hydraulische stuurpomp drijft de stuurbekrachtiging van een elektrisch stuurbekrachtiging systeem aan. Dit systeem treed alleen in werking bij stuurbewegingen.

Voordelen van de elektrisch hydraulische stuurpomp: Het belangrijkste voordeel van de elektrisch hydraulische stuurpomp is de adaptieve karakter van het systeem. De elektrisch hydraulische stuurpomp kan de stuurbekrachtiging aanpassen aan bijvoorbeeld de rijsnelheid. Dat houd in dat de stuurpomp meer vermogen geeft bij het inparkeren en dat bij hoge snelheden de elektrisch hydraulische  stuurpomp minder vermogen geeft.

Bovendien geeft een elektrisch hydraulische stuurpomp een brandstof besparing tot 0,25 l/100 km ten opzichte van conventionele hydraulische systemen.

Wij zijn u bij van der Heiden A.T. graag van dienst met al uw elektrisch hydraulische stuurpompen. Wij hebben elektrisch hydraulische stuurpompen van diverse merken op voorraad. En doordat automakers steeds meer gebruik maken van elektrisch hydraulische stuurpompen zal de voorraad in de toekomst wellicht groter worden.

Voor prijzen en voorraad van onze elektrische hydraulische stuurpompen kunt u www.vanderheidenat.nl/prijslijst-stuurpompen.html raadplegen.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten of producten? Aarzel dan niet om vrijblijvend informatie of een prijsopgave aan te vragen. Wij zullen ervoor zorgen dat u binnen 24 uur een antwoord of een offerte van ons heeft gekregen.

Met Vriendelijke Groet,
Dewie Heuvelink

Vraag of aanvraag?

  Uw naam (*)

  Adres

  Postcode

  Plaats

  Tel.

  Kenteken

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  WhatsApp WhatsApp contact?