There is nothing to show here!
Slider with alias slider not found.

Alles voor uw auto!

VT Car ServiceBij VT Car Service doen we alles voor uw auto!

Wij zijn een onafhankelijk autobedrijf, dit betekent dat u met elk type auto of bedrijfswagen bij ons terecht kan. U kunt bij ons terecht voor het gehele onderhoud en reparatie van uw auto, daarnaast verzorgen wij ook voor u de APK en bieden wij de beste airco,- en bandenservice. Het is altijd vervelend als uw auto niet naar behoren werkt. Er zijn altijd kosten aan verbonden en het komt natuurlijk nooit gelegen.

pand-vt-carserviceBij VT Car Service hebben wij twee doelstellingen. De eerste is dat wij uw auto zo snel mogelijk weer op de weg willen hebben, daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat dit tegen de juiste prijs gebeurd. Hier bent u bij ons dus altijd zeker van. Wij zorgen dat u van tevoren een heldere prijsopgave krijgt en mochten er onverwachtse kosten bijkomen dan wordt altijd van tevoren met u overlegd. Om dure reparaties te voorkomen adviseren wij om regelmatig met uw auto langs te komen voor een grote of kleine beurt!

Wij staan voor altijd voor u klaar voor advies, hulp en maatoplossingen. Wij zijn uiterst servicegericht en doen er alles aan om uw auto zo snel mogelijk tegen scherpe prijzen weer op de weg te krijgen.

Social Media

WhatsApp WhatsApp contact?